Ninja Opo Fu
  • Lirik Lagu Ninja Opo Fu

  • Ninja opo Fu jalukane mbokmu
    Tak tukokne piro regane
    Penting entuk restune
    Truk gandeng opo truk tebu jalukane pakmu
    Tak kreditne tak bayar sasene
    Penting entuk anake

    Sing tenang kabeh iso di petung
    Sing tenang kabeh iso di atur
    Sing tenang kabeh iso di utang
    Sing tenang kowe kudu sing tenang

    Ra bakalan aku nyalahne awakmu
    Aku uwes apal kabeh sifat-sifatmu
    Senadyano mbokmu njaluk ninja po Fu
    Kuwi mau kabeh demi masa depanmu

    Aku iki tenanan ora omong guyonan
    Kusiap berjuang, siap golek utangan
    Masio bapakmu njaluk truk gandengan
    Panggah tak ubetne mulo kudu ...

    Sing tenang kabeh iso di petung
    Sing tenang kabeh iso di atur
    Sing tenang kabeh iso di utang
    Sing tenang kowe kudu sing tenang

    O-a-o-e
    ya-ya-ya-ya
    Ya gitulah

    Ninja opo Fu jalukane mbokmu
    Tak tukokne piro regane
    Penting entuk restune
    Truk gandeng opo truk tebu jalukane pakmu
    Tak kreditne tak bayar sasene
    Penting entuk anake

    Sing tenang kabeh iso di petung
    Sing tenang kabeh iso di atur
    Sing tenang kabeh iso di utang
    Sing tenang kowe kudu sing tenang

    Percoyo o aku iso ngrayu mbokmu
    Ninja opo Fu, kecilah bagiku
    Aku ra semugih, pancen ora sugih
    Pinginku mung nyanding sliramu tanpo pamrih

    Sak atose watu atine bapakmu
    Iseh iso bolong keno tetes banyu
    Kowe ojo kuwatir lan ojo sumelang
    Ora sah di pikir kowe kudu ...

    Sing tenang kabeh iso di petung
    Sing tenang kabeh iso di atur
    Sing tenang kabeh iso di utang
    Sing tenang kowe kudu sing tenang

    Sing tenang kabeh iso di petung
    Sing tenang kabeh iso di atur
    Sing tenang kabeh iso di utang
    Sing tenang kowe kudu sing tenang

  • DOWNLOAD
Ninja Opo Fu Ninja Opo Fu BY Nella Kharisma Nella Kharisma Om Adara The Best Nella Kharisma
5 out of 5 stars - 2795 votes
Sitemap